• Molenveldstraat 153 (unit 24), 6001HH, Weert
 • Tel: +31 (0)6 57 81 44 76
 • Ma - Vr: 9:00 - 17:00 uur
 • Za/Zo: Gesloten

Aanmelden

Aanmelden

Kies hieronder uw gemeente. Via uw eigen gemeente kunt u zich aanmelden voor ondersteuning vanuit WMO.

Weert

Gemeente Weert voert de Wmo uit. De gemeente probeert passende hulp te bieden aan haar inwoners die het thuis niet meer alleen redden. Daarbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke omstandigheden van de mensen thuis.

Meld je aan via de website van Gemeente Weert:

https://www.weert.nl/Meldingsformulier-Wet-maatschappelijke-ondersteuning-(Wmo)

Roermond

Gemeente Roermond voert de Wmo uit. De gemeente probeert passende hulp te bieden aan haar inwoners die het thuis niet meer alleen redden. Daarbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke omstandigheden van de mensen thuis.

Meld je aan via de website van Gemeente Roermond:

https://www.roermond.nl/4/Om/Zorg/Ondersteuning-om-zelfstandig-te-leven-(WMO).html?highlight=wmo

Sittard- Geleen

Gemeente Sittard- Geleen voert de Wmo uit. De gemeente probeert passende hulp te bieden aan haar inwoners die het thuis niet meer alleen redden. Daarbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke omstandigheden van de mensen thuis.

Meld je aan via de website van Gemeente Sittard- Geleen:

https://www.sittard-geleen.nl/Inwoners/Zorg_en_Ondersteuning/Wmo_adviescentrum

Roerdalen

Gemeente Roerdalen voert de Wmo uit. De gemeente probeert passende hulp te bieden aan haar inwoners die het thuis niet meer alleen redden. Daarbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke omstandigheden van de mensen thuis.

Meld je aan via de website van Gemeente Roerdalen:

https://www.roerdalen.nl/servicepunt/producten-en-diensten_42463/product/begeleiding-wmo_787.html

Leudal

Gemeente Leudal voert de Wmo uit. De gemeente probeert passende hulp te bieden aan haar inwoners die het thuis niet meer alleen redden. Daarbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke omstandigheden van de mensen thuis.

Meld je aan via de website van Gemeente Leudal:

https://www.leudal.nl/inwoner/wmo_42687/

Andere gemeente

Al-osra Zorg & Welzijn werkt nog niet in uw gemeente. Wij kunnen u daarom niet ondersteunen, u kunt het beste contact opnemen met uw gemeente.

Voor hulp vanuit jeugdhulp verwijzen wij u naar de site:

https://www.cjgml.nl/

Al-Osra Zorg & Welzijn  is bij zorgverzekeraars bekend met de zogenaamde AGB-code. Deze code wordt verstrekt door Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners (www.agbcode.nl) en is bedoeld om erkende zorgverleners te kunnen identificeren.

Vergoedingen zijn per zorgverzekeraar en aanvullende verzekering verschillend.  Al-Osra Zorg & Welzijn is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) als psychosociaal therapeut en bij de RBCZ en daardoor zijn de vergoedingsmogelijkheden verruimd tot de meeste (aanvullende) zorgverzekeringen waaronder CZ en ook de Coöperatie VGZ met o.a. IZA, VGZ en IZZ.

U kunt het beste uw polis of zorgverzekeraar raadplegen voor de vergoedingsmogelijkheden die voor u van toepassing zijn. De behandelingen vallen onder de alternatieve geneeswijzen.

Voor de behandeling bij Al-Osra Zorg & Welzijn is een verwijsbrief van de huisarts niet nodig.

Mocht uw budget vanuit de zorgverzekering niet toereikend zijn dan kunt u, in geval van een minimumloon, een beroep doen op de bijzondere bijstand bij uw gemeente. In veel gevallen zijn werkgevers en andere uitkeringsinstanties (zoals de UWV) ook bereid (een deel van) de kosten te vergoeden. Hiervoor gelden andere tarieven.

De betaling geschiedt aan het eind van elke sessie. U krijgt van elke sessie een factuur met de aantekening betaald. Deze kunt u vervolgens bij uw ziektekostenverzekering (als u aanvullend verzekerd bent) declareren.

Voor afspraken die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd, brengen wij € 25, – in rekening.

Uitsluitingscriteria

Omdat Al Osra Zorg een kleinschalige zorgorganisatie is en wij ons voornamelijk richten op de begeleiding van onze cliënten en niet de eventuele verpleging, hebben wij uitsluitingscriteria vastgesteld. Clienten die niet begeleidbaar zijn en niet in staat om eigen keuzes te maken kunnen wij niet de zorg bieden waar we voor staan.

Bureau Al-Osra Zorg & Welzijn biedt naast begleiding vanuit WMO en jeugdwet ook behandeling aan cliënten vanuit de zorgverzekering.

 

Beschikbaarheid

 • Maandag
  9.00 – 17.00
 • Dinsdag
  9.00 – 17.00
 • Woensdag
  9.00 – 17.00
 • Donderdag
  9.00 – 17.00
 • Vrijdag
  9.00 – 17.00
 • Zaterdag
  Niet aanwezig
 • Zondag
  Niet aanwezig